• JanVriends5.jpg
  • JanVriends6.jpg
  • JanVriends7.jpg
  • JanVriends8.jpg
  • JanVriends9.jpg

logo facebook  logo twitter  logo linkedin  

updated 9:11 PM CET, Nov 6, 2017

brainstorm

Zoek je voor je onderneming een goede slogan, een naam, een beeldmerk of iets anders dan kun je een duur bureau inschakelen maar beter nog kun je het zélf bedenken. En ik help jou daarbij. In een korte creatieve sessie help ik jou de beste oplossing te bedenken voor je kwestie. Voor de uitwerking van bijvoorbeeld een huisstijl kan ik je doorverwijzen naar geschikte vormgevers uit mijn netwerk .

goed idee!

Heb je zelf een goed idee bedacht of plannetje gesmeed? Ik kan jou helpen met de presentatie daarvan zodat je idee uitstekend uit de verf komt. Ik kan in de huid (en het hoofd) kruipen van opdrachtgever, investeerder of consument om je idee vanuit elk belangrijk gezichtspunt eerlijk en objectief te beoordelen en daar waar nodig te verbeteren of verfijnen.

 

"Als afdeling waren we op zoek naar een manier om een niet eenvoudig concept “mediarijke leeromgeving” eenvoudig uit te leggen aan onze interne klanten. Jan nam ons bij de hand tijdens een brainstormsessie bij de Vrijwerkers. In één sessie kwam een nieuw, compact en duidelijk beeld tot stand op het grote bord van Jan dat later door hem uitgewerkt werd tot een infographic en video. Volgende keer gaan we dus zeker niet meer eerst zelf aan de slag!"

Dr. Pierre Gorissen (Senior Consultant Fontys)