• JanVriends5.jpg
  • JanVriends6.jpg
  • JanVriends7.jpg
  • JanVriends8.jpg
  • JanVriends9.jpg

logo facebook  logo twitter  logo linkedin  

updated 9:11 PM CET, Nov 6, 2017

Ik ben Jan Vriends, geboren in 1970. Ik ben sinds 1991 freelancer en heb sindsdien gewerkt als schrijver, vormgever, illustrator, regie-assistent, presentator, model, reporter en nog veel meer. De laatste jaren leid ik denktanks voor overheid en bedrijven en geef ik workshops aan jong en oud over creatief denken, presenteren en talentontplooiïng. Ik treed op als spreker, gastdocent, dagvoorzitter of muzikant.

Ik ben verreweg van perfect. Niemand is perfect. Ondanks hindernissen, handicaps, stoornissen en stigma’s ben ik geworden tot wat ik nu ben: Jan, de man die alles kan. En van alles wat ik kan doe ik de dingen die me het meeste waard zijn: die ik met passie kan doen, waarin ik mijn creativiteit kwijt kan en waarmee ik anderen verblijd.

Het is mijn missie om gelukkig zijn. En dat word ik door anderen te helpen hun geluk te vinden. Door te inspireren. En dat doe ik met alle talenten, creativiteit, kennis en ervaring die ik heb.

Geluk is kwetsbaar, talent kan een valkuil zijn en een handicap een voordeel. Daarover gaat mijn boek en het project „jij kan alles”.

 

collage